ertnews.gr

Η Ισλανδία έκανε Brexit, η Ισπανία παρέδωσε τα σκήπτρα της

28/06 00:24
Η Ισλανδία έκανε Brexit, η Ισπανία παρέδωσε τα σκήπτρα της

Με σούπερ έκπληξη ολοκληρώθηκε η φάση των «16» στο Euro 2016, καθώς η Ισλανδία πέταξε έξω από τη διοργάνωση την Αγγλία κερδίζοντας την με 2-1 ανατρέποντας το σκορ. Νωρίτερα, η Ιταλία πήρε άτυπη ρεβάνς από την Ισπανία για την ήττα της στον τελικό του Euro 2012, καθώς νίκησε με 2-0 και απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τα προημιτελικά θα ξεκινήσουν την Πέμπτη με τον αγώνα της Πολωνίας απέναντι στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά:

Ιταλία-Ισπανία 2-0

Άτυπη ρεβάνς για την ήττα της στον τελικό του Euro πριν τέσσερα χρόνια πήρε η Ιταλία από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία την οποία κέρδισε με 2-0 και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι «ατζούρι» προκρίθηκαν στα προημιτελικά στο Euro 2016 όπου το Σάββατο (2/7) θα αντιμετωπίσουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία. Τα τέρματα της Ιταλίας πέτυχαν ο Κελίνι στο 33’ και ο Πελέ στο 91’.

Αγγλία-Ισλανδία 1-2

Με… Brexit από το Euro 2016, ολοκληρώθηκε η φάση των «16», με την Ισλανδία να κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη και να πετάει έξω από τη διοργάνωση την Αγγλία κερδίζοντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ. Οι Ισλανδοί θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά την Γαλλία την Κυριακή (3/7). Το σκορ άνοιξε ο Ρούνεϊ με πέναλτι στο 4’, ο Σίγκουρντσον ισοφάρισε στο 6’ και  στο 18′ ο Σίγκτορσον πέτυχαν το νικητήριο τέρμα των Ισλανδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version