Ηράκλειο: Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης για τις απειλές σε αστυνομικούς

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο υπόδικος βουλευτής κατηγορείται για απειλές και προσβολές κατά αξιωματικών της Αστυνομίας πριν από μερικά χρόνια στη Χερσόνησο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει λάβει τουλάχιστον δύο αναβολές, μία τον Νοέμβριο του 2015 και άλλη μία τον Ιούλιο του 2016 ενώ τον Νοέμβριο του 2017, είχε καταθέσει αίτηση για ακύρωση της δίκης. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει αντιεξουσιαστές στις 9 το πρωί, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ενώ τα μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια. «Θυμίζουμε ότι στις 25 Νοεμβρίου 2012 η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει τη διεξαγωγή κομματικής εκδήλωσης σε γνωστό ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Δεκάδες διαδηλωτές από όλη την Κρήτη προχώρησαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα της εκδήλωσης, χωρίς όμως να υπάρξουν επεισόδια.

Παρ’ όλα αυτά ο Κασιδιάρης έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου στο οποίο γινόταν η εκδήλωση, ωθούσε τους χρυσαυγίτες σε συμπλοκή, ενώ απειλούσε και έβριζε αξιωματικούς της Αστυνομίας υποστηρίζοντας ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Όπως φώναζε χαρακτηριστικά: «Αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς». Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος