Ιδρύεται Σχολή Ξεναγών στο Ρέθυμνο – Συνεργασία Κόνσολα – Κεφαλογιάννη

Την ικανοποίηση του για τη δημιουργία Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο ως μέτρο ενίσχυσης της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στον τουρισμό εξέφρασε με γραπτή του δήλωση ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Η σχετική νομοθετική ρύθμιση ανακοινώθηκε με την σημερινή τοποθέτηση του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Μ. Κόνσολα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπ. Τουρισμού με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» και αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών και τη θωράκιση του επαγγέλματος του ξεναγού στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα για την συμβολή του στην υλοποίηση του σχεδιασμού, ενώ παράλληλα, ευχαρίστησε και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Μαρινάκη που αναγνώρισε τη σημασία του εγχειρήματος στηρίζοντας στην πράξη την προσπάθεια παρέχοντας λύσεις για τη στέγαση της Σχολής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ