Grand Opening στο Falakro ski center

Με πολλές και ποικίλες δράσεις, παιχνίδια, πάρτι, αλλά και με συναυλία των REC ξεκινά πανηγυρικά τη λειτουργία του φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας. Από τις 16 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιείται η διοργάνωση Grand Opening Falakro κι όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος δωρεάν σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες όπως ιππασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, τοξοβολία, snow yoga, flying fox κ.ά.

“Με τη διοργάνωση αυτή επιχειρούμε να επανατοποθετήσουμε το Φαλακρό στον τουριστικό χάρτη” αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης.

Πρόκειται για μια γιορτή στο βουνό με το συγκρότημα των REC, 12 dj από τη Δράμα και 10 συγκροτήματα από το Μοdern Μusic Αcademy! Στο λευκό του χιονιού προστίθεται το Winter Color Festival για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Κυριακή 18/12/2016, το οποίο περιμένουν μικροί και μεγάλοι για να παίξουν με τα χρώματα και να διασκεδάσουν!

Παράλληλα οργανώνεται η ημερίδα “Live the mountain experience, Falakro”, στην οποία θα γίνει γνωριμία με τα αθλήματα που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες του βουνού 12 μήνες τον χρόνο και να απολαμβάνουν την φυσική του ομορφιά του όλες τις εποχές. Αθλητές, προπονητές και ειδικοί θα παρουσιάσουν τα αθλήματα τους με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, video παρουσιάσεις και επιδείξεις για να τα γνωρίσει το κοινό και να τα αγαπήσει! Πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ορειβατικό σκι, σκι, τοξοβολία, τρέξιμο βουνού, ορεινό ποδήλατο, αλεξίπτωτο πλαγιάς θα είναι κάποια από αυτά.

Για τη διευκόλυνση του κοινού έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία για μετακινήσεις με χαμηλό κόστος (4 ευρώ από τη Δράμα και 10 ευρώ από την Καβάλα).

Συγχρόνως, δεν λείπουν οι προκλήσεις. Ο καθένας με την κάμερα ή το κινητό του να φτιάξει το δικό του video 40 δευτερολέπτων από το τριήμερο και να το στείλει στο: gofalakro@gmail.com! Δημοσιεύονται όλα τα videos. Τρία από αυτά που συγκεντρώνουν περισσότερα Likes, κερδίζουν δώρα. Είναι μία ευκαιρία για μία υπέροχη mountain experience!

Ρεπορτάζ: Ρένα Πανταζόγλου (ΕΡΤ Καβάλας)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος