Full moon fiesta στην Τεχνόπολη 

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, απολαύστε τη Full moon fiesta, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με τους Katerine Duska και Minor Project, τις μουσικές επιλογές της Matina Sous Peau, και με ελεύθερη είσοδο.

Full moon fiesta στην Τεχνόπολη 

Ανυπομονείς να φύγεις για διακοπές, αλλά έχεις κάποιες (αρκετές) μέρες ακόμη στην Αθήνα; Ονειρεύεσαι βόλτα με την παρέα σου κάτω από την πανσέληνο;
Δεν θα ήταν φανταστικό ν’ ακούς παράλληλα τους αγαπημένους σου Έλληνες καλλιτέχνες και να χορεύεις;

Αναρωτιέσαι πού θα σε βρει η πανσέληνος του Ιουλίου; Μα πού αλλού; Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει για 4η συνεχή χρονιά, τη Full moon fiesta, την καλοκαιρινή γιορτή – θεσμό, και μας καλεί σ’ ένα ραντεβού κάτω απ’ το ολόγιομο φεγγάρι.

Full moon fiesta στην Τεχνόπολη 

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, η Katerine Duska, οι Minor Project και η Matina Sous Peau έρχονται με φρέσκες μουσικές και dance κομμάτια για να μας φέρουν μια δροσερή αίσθηση μέσα στο ζεστό καλοκαίρι και να μας μεταφέρουν για λίγο σε μέρη εξωτικά χωρίς εισιτήριο.

Μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, η Katerine Duska, που κέρδισε τις εντυπώσεις και την αγάπη όλων μας, εμφανίζεται για πρώτη φορά on stage και μας υποδέχεται σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού σε μια πολυαναμενόμενη live εμφάνιση. Λίγο η πανσέληνος, λίγο το κορίτσι με την One in a million φωνή, την soulful χροιά και το ραδιοφωνικό hit Better love, θα υπάρχει μια αναστάτωση αυτό το βράδυ του Ιουλίου στην Τεχνόπολη. Η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έρχεται για να μας παρασύρει τόσο μέσα από δικά της κομμάτια όσο και από γνωστές κι αγαπημένες διασκευές σε ένα αιθέριο μουσικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο.

Full moon fiesta στην Τεχνόπολη 

Λίγο νωρίτερα, οι Minor Project, ένα crossover indie αγγλόφωνου και ελληνικού ρεπερτορίου, έρχονται να συμπληρώσουν το φανταστικό μουσικό combo της Full moon fiesta. Τα τραγούδια τους έχουν μια κινηματογραφική νοσταλγία που μας φέρνει στον νου καλοκαιρινές εικόνες και ξέγνοιαστες μέρες. Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές και γνωστές συνεργασίες, και ξεχωρίζοντας αυτή με τη Δήμητρα Γαλάνη, μας πηγαίνουν με τη μουσική τους μια «Εκδρομή» κοντά στη θάλασσα κι «Απ’ τη Φολέγανδρο ως την Κω». Αγαπημένοι από τα ραδιόφωνα, αλλά και από τις live εμφανίσεις τους, οι Minor Project έρχονται αυτό το καλοκαιρινό βράδυ στην Τεχνόπολη και μας μιλούν για τα χρώματα που αγαπάμε περισσότερο και για απρόσμενα ταξίδια.

Full moon fiesta στην Τεχνόπολη Τη fiesta θα ανοίξει η super groovy, Matina Sous Peau, η οποία επιστρέφει στην Τεχνόπολη έπειτα από το χορευτικό Let’s be late! του BMΦ τον Μάρτιο. Για ακόμη μία φορά, υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τα ευφάνταστα mashups της αλλά και hit dance κομμάτια. Η dj και μουσικός παραγωγός, που έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό κατακλύζοντας τα αθηναϊκά πάρτι, δεν θα γινόταν να λείπει από το απόλυτο καλοκαιρινό event.

#FullMoonFiesta
#ΜουσικήΤεχνόπολη
#20yrsTECHNOPOLIS

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Πού: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Line up:

20:00 Matina Sous Peau

21:15 Minor Project

22:30 Katerine Duska

*Είσοδος ελεύθερη

 

 

 



Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος