Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα

Από τις Πρέσπες έως την Αρχαία Ολυμπία, την Αλεξανδρούπολη έως τον Άγιο Νικόλαο και από την Κόρινθο έως τη Ρόδο, 50 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και φιλοξενούν περισσότερες από 490 καλλιτεχνικές δράσεις (20 ομάδες κρουστών και χορού, 24 Φιλαρμονικές και Συμφωνικές Ορχήστρες, 35 χορωδίες, 95 djs, 367 σχήματα και μουσικά σύνολα) σε περισσότερα από 218 σημεία στις 13 περιφέρειες ανά την Ελλάδα.

Συνολικά, 350 διαφορετικές εκδηλώσεις συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτά τα 18 χρόνια είναι αποτέλεσμα μιας εθνικής συνεργατικής σύμπραξης δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που αποσκοπεί να φέρει αρμονία στις πόλεις μας και να αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 – Ένα ηχηρό κάλεσμα που μας προτρέπει να βγούμε και να ανακαλύψουμε την πόλη μας μετά μουσικής, να περιηγηθούμε ανάμεσα στις μελωδίες, στους ήχους και στα χρώματα των καλλιτεχνών, να γνωρίσουμε μουσικές κοινότητες και να αφεθούμε στους ρυθμούς της καρδιάς και στη δύναμη της μουσικής.

Πόλεις 2017: Άγιοι Σαράντα (Πήλιο) Άγιος Δημήτριος, Άγιος Νικόλαος, Αγρίνιο, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία, Βέροια, Βόλος, Βύρωνας, Διδυμότειχο, Δονούσα, Δράμα, Ελευσίνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Χολαργός, Καλαμπάκα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Κοζάνη,  Κύθηρα, Λάρισα, Λέσβο, Λευκάδα, Λιβαδειά, Λουτράκι, Νάξος, Ναύπλιο, Ν. Ηράκλειο, Ν. Σμύρνη, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάργα, Πάτρα, Περιστέρι, Πρέβεζα, Πρέσπες, Πύργος, Ρόδος, Σαντορίνη, Σέρρες, Σουφλί, Σούνιο, Σπάρτη, Φλώρινα, και Χαλκίδα!

Δείτε το επίσημο Εθνικό Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα της 18ης Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής 2017, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ

Για τις τελευταίες εξελίξεις ανά πόλη, επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook

Για τη σημαντική χρονιά ενηλικίωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής έχουν προγραμματιστεί εκατοντάδες εκδηλώσεις, σε αρχαιολογικούς χώρους, πάρκα, πλατείες, δρόμους, πεζόδρομους, κήπους και ταράτσες όλης της Ελλάδας.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε όλη την ΕλλάδαΣτο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, που φέτος γιορτάζεται από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου, παρουσιάζονται επίσης δύο εξαιρετικής σημασίας τελετές, καθώς και εκπλήξεις που μας καλούν να τις ανακαλύψουμε, πάντα με ελεύθερη είσοδο, «περπατώντας» την πόλη μας από σημείο σε σημείο.

13 περιφέρειες, 50 πόλεις, περισσότερα από 218 σημεία εκδηλώσεων και περισσότερες από 490 καλλιτεχνικές προτάσεις συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνοντας:

  • 20 ομάδες κρουστών & χορού
  • 24 Φιλαρμονικές & Συμφωνικές Ορχήστρες
  • 35 Χορωδίες
  • 95 DJs
  • & 367 Σχήματα & Μουσικά Σύνολα

Δείτε αναλυτικά σε αυτό το σύνδεσμο το πρόγραμμα για όλες τις πόλεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος