Επτά Χανιώτικες επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

Με δικό του περίπτερο που «στεγάζει» επτά Χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετέχει το Επιμελητήριο Χανίων στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον μεγαλύτερο και παλαιότερο εμπορικό εκθεσιακό θεσμό της χώρας.

Τους Χανιώτες επιχειρηματίες συνόδευσαν στην συμπρωτεύουσα ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης και ο Γενικός Γραμματέας του φορέα, Νίκος Πατεράκης οι οποίοι παρευρέθηκαν και στην τελετή των εγκαινίων.

Επτά Χανιώτικες επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

Η ΔΕΘ 2016 φιλοδοξεί να ξεπεράσει την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης ενώ το στοιχείο που την χαρακτηρίζει είναι αυτό της διεθνοποίησης αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ΔΕΘ πραγματοποιήθηκαν, η Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην οποία μεταξύ άλλων συζητήθηκε η αναμόρφωση της Επιμελητηριακής νομοθεσίας και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ παρουσία του νέου Γενικού Γραμματέα ΣΔΟΕ κ. Χρήστου στο οποίο συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης, με θέματα ασφαλιστικό, φορολογικό και πάταξη παραεμπορίου.

Στο περίπτερο του ΕΒΕΧ προβάλλεται η Χανιώτικη επιχειρηματικότητα μέσα από τα ξεχωριστά προϊόντα του τόπου μας, όπως λάδι, μέλι, τυροκομικά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα κρέατος, ξύδι κ.λ.π.

Οι Χανιώτικες επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι:

• Αφοι Αντωνάκη ΕΠΕ – EVERCRETA (λάδι)
• Κρητικού Χρυσή (απάκι)
• Κρητών Νέκταρ ΕΠΕ (ξίδι)
• Υιοί Ευάγγελου Κωστάκη & Ο.Ε (τυροκομικά προϊόντα)
• «Λευκά όρη» Καρκάνης Αρτοποιείο (αρτοσκευάσματα)
• Μαλαδάκης Στέφανος (αρτοσκευάσματα)
• Αντώνης – Ιωάννης Εμ. Παπαγιαννάκη Ο.Ε. Παραγωγή – Τυποποίηση (λάδι – μέλι)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ