Δύο νέα τουριστικά περίπτερα στα Χανιά

Σήμερα υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή δυο τουριστικών περιπτέρων από τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα και την ανάδοχο εταιρεία του έργου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή δυο τουριστικών περιπτέρων ενημέρωσης και πληροφόρησης των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου, και το οποίο μετά την σχετική έκπτωση θα κοστίσει 21,397 ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ.

Τα περίπτερα θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία της πόλης προκειμένου να ενημερώνονται οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται και κυρίως για την ιστορία, τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική και τα μνημεία της πόλης καθώς και για τις δράσεις στους δημοτικούς χώρους πολιτισμού, τις εκδηλώσεις κλπ.

Βάσει της σύμβασης, τα περίπτερα θα έχουν παραδοθεί εντός τριών μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ