Drouser: η νέα τάση της μόδας

Ένας νέος όρος προστέθηκε στον κόσμο της μόδας, που έτσι κι αλλιώς αγαπάει τους νεωτερισμούς. Στο παρελθόν τα jeggings (τζιν και κολάν), τα skorts (φούστα και σορτς) και τα shackets (πουκάμισα και τζάκετ), ξετρέλαναν τους λάτρεις της μόδας και τώρα είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν ένα νέο στυλ και φυσικά το νέο του όνομα. Πρόκειται για το drouser, που δεν είναι άλλο από ένα παντελόνι που περιβάλλεται από ένα φόρεμα.

Την Κυριακή 12/2/2017, στην τελετή των βραβείων Bafta, πολλές ήταν οι σταρ που υιοθέτησαν το νέο αυτό στυλ. Στην κορυφή του drouser στυλ τοποθετείται η Έμα Στόουν, που εμφανίστηκε στα βραβεία με ένα σύνολο Chanel. Το σχέδιο είχε παρουσιαστεί στο σόου του οίκου πριν από τρεις εβδομάδες.

Νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2016, με το ίδιο στυλ είχαν ποζάρει στο κόκκινο χαλί η Τζίτζι Χαντίντ από τον οίκο Versace, ενώ η Έμμα Γουάτσον τον Απρίλιο 2017 φόρεσε μία δημιουργία του Οσμάν. Φυσικά, αυτός ο τρόπος ντυσίματος υπάρχει εδώ και αιώνες στην Ασία, όπου συνδυάζουν το παντελόνι με φόρεμα.

Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι στυλίστες να μην προτιμούσαν αυτό το είδος της ενδυμασίας, τώρα όμως που απέκτησε όνομα, σίγουρα θα αποτελέσει το αγαπημένο τους στυλ για τη βραδιά των Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Βέβαια, σε όλο αυτό έχει συμβάλει και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που μίλησε για την αρμόζουσα γυναικεία ενδυμασία, εννοώντας πως οι γυναίκες θα πρέπει να φοράνε μόνο φούστες και φορέματα, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των γυναικών και τη δημιουργία στο διαδίκτυο του #dresslikeawoman, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις δηλώσεις Τραμπ.

Drouser: η νέα τάση της μόδας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος