Δήμος Βισαλτίας: Ξεκινά η αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νιγρίτας

Σε ριζικό «λίφτινγκ» θα υποβληθεί το επόμενο διάστημα  το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νιγρίτας, με στόχο την λειτουργική του αναβάθμιση.

Προ ημερών υπεγράφη η σύμβαση της ομάδας Γ΄ του έργου «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βισαλτίας», συνολικού προϋπολογισμού 37.400 ευρώ, που αφορά στην προμήθεια και στην τοποθέτηση φωτιστικών λαμπτήρων και προβολέων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού  Βισαλτίας Γιάννης Αδαμούδης, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση  για τα έργα των  2ης και 4ης ομάδων.

Δήμος Βισαλτίας: Ξεκινά η αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νιγρίτας

«Με την ολοκλήρωση των εργασιών που περιλαμβάνουν από την αντικατάσταση του ταρτάν, ως την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, θα εξελιχθεί σ’ ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο ,που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή της Νιγρίτας», υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο κ. Αδαμούδης.

Το σύνολο των εργασιών που θα γίνουν ανέρχεται στο ποσό των 892.00 ευρώ, από το οποίο 600.000 ευρώ είναι μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και τα υπόλοιπα χρήματα προέρχονται από ιδίους πόρους του Δήμου Βισαλτίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος