Διευθυντικά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης συνταξιοδοτήθηκαν

Τρείς διευθυντές υπηρεσιών και ένας τμηματάρχης τερμάτισαν λόγω συνταξιοδότησης την θητεία τους στην Περιφέρεια στην εκπνοή του 2019.

Διευθυντικά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης συνταξιοδοτήθηκαν
Πρόκειται για άξια και έμπειρα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και συγκεκριμένα την διευθύντρια Τεχνικών Έργων Καίτη Ιερωνυμάκη, την διευθύντρια Δια Βίου Μάθησης-Απασχόλησης, Εμπορίου Κατερίνα Αποστολάκη, τον διευθυντή Δημόσιας Υγείας Νίκο Καμπάνη και τον τμηματάρχη Υδροοικονομίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στέφανο Μανουσέλη. Οι συνταξιοδοτηθέντες αποχαιρέτησαν την τελευταία ημέρα του χρόνου σε συγκινητική ατμόσφαιρα τους συναδέλφους τους στις υπηρεσίες τους αλλά και την ηγεσία της Περιφέρειας, ανταλλάσοντας παράλληλα ευχές για το νέο έτος.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, ευχαρίστησαν τους αποχωρήσαντες για την συνεργασία, τις υπηρεσίες τους και την μεγάλη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ