Την καταβολή των ενισχύσεων στις Οργανώσεις Παραγωγών των Χανίων, ζητάει με επιστολή του στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.
Στην επιστολή του, ο κ. Βουλγαράκης επισημαίνει ότι στο Νομό υπάρχουν 6 αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών που έχουν σε εξέλιξη επιχειρησιακά προγράμματα και οι οποίες, καθ’όλη την διάρκεια των χρόνων λειτουργίας τους, υπόκεινται σε πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους ελέγχους, εμφανίζοντας μια άριστη οργάνωση.
Για το 2015 οι 6 αυτές Οργανώσεις υπέβαλαν αιτήσεις για την πληρωμή επιχειρησιακών προγραμμάτων ύψους πάνω από 500.000,00€. Οι αιτήσεις αυτές στάλθηκαν τον Ιούνιο στον ΟΠΕΚΕΠΕ για τελικό έλεγχο και πληρωμή. Σήμερα, λίγες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής, ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έχει ακόμα πιστώσει τους λογαριασμούς των Οργανώσεων με πρόφαση την μη επάρκεια των παραστατικών που υποβλήθηκαν, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο κίνδυνος να χαθούν τα λεφτά από ευρωπαϊκά κονδύλια είναι ορατός και άμεσος, καταλήγει στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος