Χανιά: Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών μέσα από φυλακές

Εγκληματικό κύκλωμα φυλακισμένων που οργάνωναν και συντόνιζαν την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης στην εγχώρια παράνομη αγορά ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε απο την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στη υπόθεση κατηγορούνται τρεις Αλβανοί, ο ένας έγκλειστος στην φυλακή Αγυιάς Χανίων, ο δεύτερος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού και ο τρίτος στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, διακριβώθηκαν οι ειδικότεροι ρόλοι των δραστών στη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, ενώ εντοπίστηκε στην περιοχή του Νέου Κόσμου στην Αθήνα, αυτοκίνητο το οποίο, τα μέλη του κυκλώματος είχαν αποκρύψει ποσότητα ηρωίνης, για να την παραλάβει άλλο μέλος του κυκλώματος. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένα στο αυτοκίνητα 6.405 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία λόγω της επιτυχούς εξιχνίασης της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, δεν κατάφερε να παραλάβει και να διακινήσει, σύμφωνα με το σχέδιο του κυκλώματος, ένα από τα μέλη του κυκλώματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος