Χανιά: Εθελοντικός καθαρισμός του Ενετικού Λιμένα

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/05/2020, με ώρα έναρξης 09.00 π.μ. ο εθελοντικός καθαρισμός του βυθού του Ενετικού Λιμένα, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι, συνδράμοντας είτε από τη στεριά είτε από τη θάλασσα.

Χανιά: Εθελοντικός καθαρισμός του Ενετικού Λιμένα

Ειδικότερα, στον καθαρισμό του βυθού μπορούν να λάβουν μέρος αυτοδύτες, συλλογικότητες και εθελοντικές ομάδες ή μεμονωμένοι εθελοντές, ομάδες υποστήριξης ξηράς, κ.α.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανώλης Κοτσιφάκης, σε δήλωσή του επισημαίνει: “Το Ενετικό μας Λιμάνι δεν έχει μόνο τουριστική σημασία, είναι ένα μνημείο τεράστιας ιστορικής σημασίας. Η διατήρηση της καθαριότητας και της αισθητικής του, είναι χρέος όλων μας. Ταυτόχρονα, είναι ο πνεύμονας της επιχειρηματικότητας στην Παλιά Πόλη, γι’ αυτό και καλούμε όσους μπορούν να συμμετέχουν στη δράση του εθελοντικού καθαρισμού, να κάνουν το βήμα”.

Το Ενετικό μας Λιμάνι, αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Οι καθαρές θάλασσες δεν αποτελούν μόνο δείγμα πολιτισμού της κάθε πόλης, αλλά παράλληλα ζωτική ανάγκη για την ποιότητα της ζωής κάθε τόπου, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τον τουριστική καρδιά του Δήμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 28213-41747 ή 6976-400408. Επίσης στο email: info@dlx.gr ή στο Facebook “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ