Χανιά: 2η Συνάντηση Εθελοντών Δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση εθελοντών του «Διαβάζω για τους Άλλους» στα Χανιά, σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια, αφού στη δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 160 Χανιώτες, οι οποίοι ενημερώθηκα για τις δράσεις του προγράμματος.

Χανιά: 2η Συνάντηση Εθελοντών Δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους»

Στόχος των διοργανωτών είναι το «Διαβάζω για τους Άλλους» να γίνει πυλώνας της κοινωνίας και στα Χανιά. Σε αυτόν τον στόχο έμπρακτα συμβάλουν η Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κύριος Βουλγαράκης τίμησε το Δίκτυο με την παρουσία του, προλογίζοντας την 2η συνάντηση εθελοντών και ενθαρρύνοντας τους ήδη εγγεγραμμένους εθελοντές να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Χανιά: 2η Συνάντηση Εθελοντών Δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους»

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμος Χανίων που εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο κυρία Βαρβάρα Περράκη, η οποία σε συνεργασία με την κυρία Βιβή Χουδάκη, προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, έκαναν την αρχική πρόσκληση και έτσι έβαλαν το πρώτο λιθαράκι ώστε να εξαπλωθεί το «Διαβάζω για τους Άλλους» στην πόλη των Χανίων και στη δυτική πλευρά της Κρήτης.

Χανιά: 2η Συνάντηση Εθελοντών Δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους»

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, κύριος Γιώργος Κουκλάκης, αναγνώρισε δημόσια την προσφορά του Διαβάζω για τους Άλλους στα Χανιά τονίζοντας το ευεργετικό έργο του Δικτύου στο Δημοτικό Γηροκομείο όπου Χανιώτες εθελοντές διαβάζουν σε εβδομαδιαία βάση στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη Μονάδα. Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης η παρουσία των ενεργών εθελοντών οι οποίοι μοιράστηκαν δημόσια το κλίμα, τα συναισθήματα και την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στις δράσεις του διαβάζω για τους άλλους.

Οι Υπεύθυνοι των δράσεων Χανίων, η πρόεδρος Αργυρώ Σπυριδάκη και ο Θοδωρής Τσάτσος Αντιπρόεδρος του Δικτύου μοιράστηκαν τους λόγους για τους οποίους εμπνεύστηκαν ώστε να δραστηριοποιούνται στο «Διαβάζω για τους Άλλους» με αποτέλεσμα να συγκινήσουν – παρακινήσουν δεκάδες νέους εθελοντές να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του «Διαβάζω για τους Άλλους».

Είδηση αποτέλεσε η παραχώρηση γραφείου από το Δήμο Χανίων, στην οδό Μυλωνογιάννη και Υψηλαντών, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα 19:00-21:00 με σκοπό να ενημερώνει το κοινό για το Δίκτυο και τις δράσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου στο www.giatousallous.gr ή επικοινωνήστε στο 6945 205850.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος