Άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής

Την άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής με 184 ψήφους υπερ και 109 κατά. «Θα σας ρίξουμε» δήλωσε ο ίδιος από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στους βουλευτές της πλειοψηφίας.

Με 184 ψήφους υπερ και 109 κατά η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, μετά από μήνυση του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη.

Πρόκειται για τη δεύτερη άρση ασυλίας, είχε προηγηθεί και αυτή του 2019 με αφορμή την υπόθεση της τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο ίδιος ο κ. Πολάκης από το βήμα της Βουλής επιτέθηκε κατά των βουλευτών της πλειοψηφίας τονίζοντας ότι «θα σας ρίξουμε» για να προσθέσει πως το δικό του κόμμα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «έχετε πάρει τον κατήφορο και νομίζετε ότι μέ άρσεις ασυλίας θα μας σιωπήσετε»

«Δεν το σκύβουμε το κεφάλι. Θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε. Αρχίζουν και το πιστεύουν οι πολίτες. Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό το τρόπο» σημείωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ