Αποκριά 2016 στον Δήμο Χαλανδρίου – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανταμώσουν και να γιορτάσουν τις Απόκριες διοργανώνοντας ποικίλες εκδηλώσεις με κέφι, χορό και μουσική. Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία, στις 8 το βράδυ, «Οι κορδελάτοι» της Νάξου (ΧΟΦ Νάξου) θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μαζί με τους συλλόγους Ηπειρωτών, Κρητών, Μικρασιατών και Ποντίων του Χαλανδρίου, το Λύκειο των Ελληνίδων και το Ίδρυμα Ι.Π. Ζήση.

 

Στην κεντρική πλατεία θα στηθεί παραδοσιακό γλέντι που θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Γ. Παυλόπουλος, βιολί – Θ. Τασούλας, κλαρίνο- Κ. Παπαπροκοπίου, λαούτο – Γ. Γευγελής, κρουστά.

Αποκριά 2016 στον Δήμο Χαλανδρίου – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Τα παιδιά του Δημοτικού θα γιορτάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ντυμένοι μασκαράδες θα ανταμώσουν, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Αριστοφάνους 42) και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλ. Λίτσα & Καλλισπέρη) στις 11.30 π.μ. Η Φιλαρμονική του Δήμου, σε ρυθμούς Καρναβαλιού, μαζί με τους μικρούς μαθητές θα παρελάσουν μέσα από την καρδιά του Χαλανδρίου για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία για ένα ξέφρενο χορευτικό πάρτι, στις 12 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση της Κυριακής 6 Μαρτίου, όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

Δείτε αναλυτικά εδώ το αποκριάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος