Αντιπροσωπεία αγροτών της Ζαγοράς στο συλλαλητήριο της Αγιάς Λάρισας

Οι μηλοπαραγωγοί της Αγιάς Λάρισας προγραμματίζουν για αύριο συλλαλητήριο, με αφορμή την μη ενίσχυση των παραγωγών, στο οποία αποφασίστηκε να συμμετάσχει και αντιπροσωπεία μηλοπαραγωγών και αγροτών της Ζαγοράς, οι οποίοι, ενώ ανέμεναν και αυτοί την υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορούσε στην ενίσχυση των μηλοπαραγωγών μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2022, εν τέλει έκαναν Πρωτοχρονιά χωρίς να λάβουν την ενίσχυση.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΕΡΤ Βόλου και στην εκπομπή “Με το βλέμμα στην πόλη” ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτών Μαγνησίας Θεόδωρος Γεωργαδάκης, τόνισε ότι δεν έχουν άλλο δρόμο από την συνέχιση του αγώνα και την πίεση προς το υπουργείο να εφαρμόσει τη δέσμευση που είχαν διασφαλίσει πριν λίγο καιρό μέσω των αγροτικών πανελλαδικών κινητοποιήσεων.

Αντιπροσωπεία αγροτών της Ζαγοράς στο συλλαλητήριο της Αγιάς ΛάρισαςΟ κ. Γεωργαδάκης, τόνισε ότι “μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου όπου συζητήθηκαν τα παραπάνω αποφασίστηκε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία στο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αγιά την ερχόμενη Τρίτη και στην μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη Αγροτών την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην Νίκαια που διοργανώνεται από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, που με τις Ομοσπονδίες και τους Αγροτικούς Συλλόγους είναι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τα δίκια της μικρομεσαίας αγροτιάς” και συμπλήρωσε ότι “δεν απαιτούμε τίποτα περισσότερο από το δίκαιο μας και την εφαρμογή των υποσχεθέντων από την κυβέρνηση, του ποσού ανά στρέμμα που θα καλύψει στα μήλα και την θα καλύψει την απώλεια του εισοδήματος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος