Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας

Ανοίγουν την Τετάρτη 3 Μαΐου οι εγγραφές για τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας στις εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας ο οποίος διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, την Κυριακή 7 Μαΐου, αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Αθήνα με μαζική συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους.
Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Συντάγματος (μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη) στις 10:00 και 10:15 των διαδρομών 13 χλμ. και 3,5 χλμ. αντίστοιχα.

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της ΑθήναςΝέα σημεία εγγραφών:

  • Από 3 έως 5 Μαΐου σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα του Οργανισμού, από 09:00 έως 20:00. Μπορείτε να δείτε όλα τα σημεία εγγραφών εδώ
  • Το Σάββατο 6 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην Πλατεία Συντάγματος από 10:00-20:00.
  • Την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία του αγώνα στην πλατεία Συντάγματος, από 08:00 έως 09:30.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται έως 5 Μαΐου και ώρα 15:00, στο www.opanda.gr και στο www.cityofathens.gr
Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές εγγραφές,  θα γίνεται από Τετάρτη 3 έως και το Σάββατο 6 Μαΐου, μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Ισόγειο-αίθουσα  Κόντογλου,  Τμήμα Προγραμματισμού-Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00 και το Σάββατο 6/5, 09:00-19:00, τηλ. 210-5284873-4

Μετά το τέλος του Ποδηλατικού Γύρου, διοργανώνεται το 1ο Athens Criterium, στις 11:30, στο οποίο θα λάβουν μέρος αθλητές και ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη.  Ο αγώνας αποτελεί μια συνεργασία του ΟΠΑΝΔΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του MBike και είναι ενταγμένος στο καλεντάρι και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI).

Παράλληλα, το Athens Bike Weekend, σε συνεργασία με το Mbike, πιστό στο ραντεβού του, μας περιμένει το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, με δράσεις, παιχνίδια, έκθεση ποδηλάτων και ευκαιρίες για όλους να ανακαλύψουν και να χαρούν το ποδήλατο!


Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος