Με τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ με 2-1, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, που καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League δεν έχει πετύχει.
Πιο συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι», έχουν παραμείνει αήττητοι στην έδρα τους (Ολντ Τράφορντ) από τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους, το οποίο «μεταφράζεται» σε 29 σερί αναμετρήσεις.
Τελευταία φορά που ηττήθηκε η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ήταν στις 19 Ιανουαρίου του 2020, από τη Λίβερπουλ με 0-2
Από την άλλη, αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε στις τάξεις της Νόριτς.
Ο προπονητής των «καναρινιών», Ντάνιελ Φάρκε, μετά την εντός έδρας ήττα από την Γουότφορντ με 3-1, μετρά πέντε διαδοχικές ήττες στο τρέχον πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αναμετρήσεις και συνολικά 15 σερί στην Premier League, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων δέκα αγωνιστικών της περιόδου 2019-20.
Πρόκειται για μία απογοητευτική συγκομιδή, που συνιστά και σχετικό ρεκόρ για μία ομάδα της Premier League, με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο.
Ωστόσο, σε συνολικές γραμμές, η μέχρι τώρα θητεία του Φάρκε στη Νόριτς μπορεί να κριθεί επιτυχημένη, καθώς έχει σημειώσει δύο ανόδους, όπως επίσης και έναν υποβιβασμό (το 2019 ανέβηκε από την Championship στην Premier League, την επόμενη σεζόν υποβιβάστηκε ξανά στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και πέρυσι τερμάτισε πρώτος για να ξανακερδίσει την άνοδο).
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος