7η ΥΠΕ Κρήτης: Κανονικά θα πραγματοποιούνται τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Τακτικά και έκτακτα χειρουργεία θα πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, όπως προέκυψε μετά την παρέμβαση της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Η απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο συνάντησης της διοικήτριας, Λένας Μπορμπουδάκη, του υποδιοικητή, Δημήτρη Αγαπίου, στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με τον διοικητή του Γ.Ν. Ρεθύμνου, Λευτέρη Μαρκάκη, τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Βασίλη Ακτουδιανάκη, και τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, Στέλιο Σπανουδάκη.

Με τη συνεργασία των Διοικήσεων των νοσοκομειακών μονάδων της Κρήτης, αναισθησιολόγοι τους θα υποστηρίξουν τη λειτουργία του Γ.Ν. Ρεθύμνου, διασφαλίζοντας την υλοποίηση τακτικών και έκτακτων χειρουργικών επεμβάσεων στο νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ