Ένας διαφορετικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου διεξάγεται, στις 8 Οκτωβρίου, για τέταρτη χρονιά στη Χαλκίδα. Ο λόγος για τον Chalkida Bridges Marathon, που διαδραματίζεται μεταξύ των δύο γεφυρών-οροσήμων της πόλης της Χαλκίδας, ακολουθώντας μια διαδρομή η οποία συνδέει το νησί της Εύβοιας με τη Στερεά Ελλάδα.
Τρεις διαθέσιμες διαδρομές που προσμετρούνται στο πρωτάθλημα, 21.1 χλμ, 6.0 χλμ και 1 χλμ για παιδιά έως 15 ετών, με εναλλαγές στο τοπίο και στη δυσκολία και, κυρίως ένα πανέμορφο φόντο, με τη θάλασσα πάντα παρούσα στο οπτικό πεδίο όσων τυχερών βρεθούν στη Χαλκίδα στις 8 Οκτωβρίου και τρέξουν για καλό σκοπό.
Ο αγώνας δρόμου είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Χαλκιδέων και του Οργανισμού Αθλητισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ), του ΣΕΓΑΣ και του Πανευβοϊκού Σωματείου Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού.
Περισσότερες πληροφορίες-συμμετοχές: www.chalkidamarathon.gr και 693 265 4519
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος