100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο τριήμερο

• 30.000 σήμερα στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια για τις ανάγκες των Νοσοκομείων της Κρήτης κι άλλες 70.000 σε Ιατρικούς Συλλόγους, Δήμους, Υπηρεσίες και φορείς του νησιού

100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο τριήμερο

100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει το τελευταίο τριήμερο η Περιφέρεια Κρήτης σε Ιατρικούς Συλλόγους, Δήμους, Υπηρεσίες και φορείς του νησιού. Παράλληλα σήμερα παρέδωσε 30.000 στην 7η ΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των Νοσοκομείων του νησιού.

100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο τριήμερο

Στην παράδοση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και η Δυπεάρχης Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον κ. Βαμβακά και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας.

Η κ. Μπορμπουδάκη υπογράμμισε πως «συνεχίζεται η εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης που ξεκίνησε από τις πρώτες στιγμές αντιμετώπισης της δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα μας. Με την προσφορά ενισχύονται, τόσο το ΠΑΓΝΗ που είναι Νοσοκομείο αναφοράς, όσο και όλες οι δομές Υγείας και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας τόνισε πως «συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της Υγειονομικής περιφέρειας και των δομών υγείας του νησιού και σε συνεννόηση πάντα με τον Περιφερειάρχη, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κι άλλο υλικό και κάθε συνδρομή που θα χρειαστεί για την αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών που έχουμε μπροστά μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ