Θεσσαλονίκη: Ταξίδι γεύσεων και εξερεύνησης της γαστρονομικής κουλτούρας των προσφύγων

Ομάδα φοιτητών από το αμερικανικό πανεπιστήμιο WPI με τον καθηγητή τους, μαζί με Έλληνες επιστήμονες, ερεύνησαν τη γαστρονομική κουλτούρα των προσφύγων σε επιχειρήσεις φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι εντυπώσεις τους ήταν ιδιαίτερες. 
Η παρουσίαση αυτού του ταξιδιού γεύσεων και εξερεύνησης, έγινε στον χώρο του creativity platform, ενός μη κερδοσκοπικού, συλλογικού σχήματος.

Οι επιστήμονες εστίασαν και στο γεγονός της αλληλοστήριξης προσφύγων και μεταναστών, με τη δημιουργία και άλλων καταστημάτων δίπλα στα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις φαγητού που διατηρούν στο κέντρο της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ