Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής τέσσερα άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά. Σε φρούριο είχαν μετατρέψει το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα. Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στην διώροφη οικία και ενισχυμένη σιδερένια πόρτα με πολλούς πύρους και είχαν καλύψει τα παράθυρα με μεταλλικές μεμβράνες. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ με βαρυοπούλες προσπαθούν να παραβιάσουν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν την οικία με εισαγγελική παραγγελία και κατέγραφαν τα άτομα που έμπαιναν και αγόραζαν τις ναρκωτικές ουσίες.
Το πρωΐ της Τρίτης έγινε επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών του κυκλώματος. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν εννέα λεπτά για να παραβιάσουν τη σιδερένια πόρτα, χρόνος αρκετός για τους δράστες, ώστε να μπορέσουν να κάψουν σε σόμπα που είχαν επί τούτου στην οικία 187 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας. Οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητες κάνναβης στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ πέρασαν χειροπέδες και σε τέσσερα μέλη του κυκλώματος.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος