Το 3ο διαδοχικό Κύπελλο Ηλείας για τον ΠΑΟ Βάρδας

O Παμβουπρασιακός έγραψε μια ακόμα ιστορική σελίδα καθώς πέτυχε ένα σπουδαίο threepeat, τρία σερί Κύπελλα Ηλείας.  Οι παίκτες του ΠΑΟ Βάρδας επιβλήθηκαν με 2-1 της Θύελλας, η οποία όχι απλά ισοφάρισε, αλλά στάθηκε ανταγωνιστικά και απείλησε ακόμα να φτάσει και στη νίκη. Ωστόσο στο 92΄του αγώνα λίγο πριν την λήξη του με γκολ του Δουλαβέρη πήρε το τρόπαιο και πανηγύρισε στο γήπεδο της Γαστούνης όπου έγινε ο τελικός.

Η ομάδα της Βάρδας πήρε το προβάδισμα, έπειτα από κόρνερ του Νιφορόπουλου και κεφαλιά του Κοτσώνη. Η Θύελλα όμως ισοφάρισε στο 28΄χάρη σε σουτ από τον Σταθάτο. Στο 33΄ο Κουρλός έδιωξε εντυπωσιακά κεφαλιά του Σπανού. Η Θύελλα ήταν απειλητική στην επανάληψη και στο 59΄ένα φάουλ του Ρούνη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 66΄ο Σταθάτος από ιδανική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αδάμ Τσεκούρα, στην επαναφορά έκανε νέο σουτ, αλλά ο Κοτσώνης απέκρουσε. Στο 68΄ο Τσεκούρας αντέδρασε σε σουτ από τον Ρούνη. Στο 77΄ήταν ο Σπανός ο οποίος έχασε την ευκαιρία, όταν το σουτ έφυγε λίγο άουτ. Πριν το σφύριγμα της λήξης και την παράταση, στο 93΄, έπειτα από σέντρα του Διονυσόπουλου, ο Δουλαβέρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το κύπελλο στους Ταύρους. (φωτό : Βαγγέλης Δημητρόπουλος)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ