Στην τελική ευθεία η λειτουργία του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων στα Χανιά

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να λειτουργήσει το Δημοτικό Πρατήριο Καυσίμων στα Χανιά, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλου.

Το πρατήριο, που ξεκίνησε επί δημαρχίας του αείμνηστου Μανώλη Σκουλάκη και η χωροθέτησή του ολοκληρώθηκε επί δημαρχίας Τάσου Βάμβουκα, θα λειτουργήσει στην περιοχή της Πελεκαπίνας. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αλόγλου έχουν δοθεί οι τελικές εγκρίσεις, ενώ έχει ήδη γίνει προμήθεια καυσίμων για τους πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Το δημοτικό πρατήριο θα εφοδιάζει με καύσιμα τα οχήματα του Δήμου Χανίων (υπηρεσιών), όχι όμως και εκείνα των Νομικών προσώπων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ