Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή Σπήλια Ηρακλείου

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου, στην Επαρχιακή οδό 30, στην περιοχή Σπήλια Ηρακλείου για την αποκατάσταση ζημιών απαιτείται η εκ περιτροπής μονοδρόμηση της οδού, με Φωτεινή Σηματοδότηση. Η έναρξη των εργασιών στην περιοχή, για την βελτίωση δύο θέσεων, θα γίνει την Δευτέρα 30-5 και θα διαρκέσουν 30 ημέρες περίπου.

Οι δύο θέσεις βρίσκονται στο ρεύμα κυκλοφορίας Σπήλια προς Κνωσό κατάντη της οδού και ειδικότερα : α)Η πρώτη, βρίσκεται 500 μέτρα πριν την διακλάδωση προς Αγ. Ειρήνη, στην ανατολική πλευρά της οδού και β)Η δεύτερη, βρίσκεται 130 μέτρα πριν την διακλάδωση προς Αγ. Ειρήνη, νοτιοανατολικά της οδού.

Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν :

1. Φωτεινή σηματοδότηση που θα μονοδρομεί την οδό περιοδικά με 24ωρη φύλαξη, ένα άτομο σε κάθε φωτεινό σηματοδότη. Στην δεύτερη θέση θα υπάρξει και τρίτο άτομο, ενδιάμεσα των φωτεινών σηματοδοτών που θα παρέχει βοήθεια για την ασφαλή κυκλοφορία της οδού. Όλο το προσωπικό θα φοράει κατάλληλη ενδυμασία (φωσφορίζοντα ρούχα) και θα κατέχουν εξοπλισμό: ενδοεπικοινωνίας, σφυρίχτρα, τηλέφωνο κ.λ.π.

2. Περίφραξη της περιοχής των εργασιών με δομικό πλέγμα και φανούς Αναλαμπών. Θα περιφραχτεί ο χώρος των εργασιών με δομικό πλέγμα και φανούς αναλαμπών επισήμανσης κινδύνου, πινακίδες Π77 , Ρ52α και Ρ52δ ανά 20 μέτρα.

3. Πινακίδα Ρ32 (με όριο ταχύτητας 20), 50 μέτρα πριν την περίφραξη και ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
4. Πινακίδα Ρ32 (με όριο ταχύτητας 30), 100 μέτρα πριν την περίφραξη και ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
5. Πινακίδες Κ21, Κ7, Ρ30 200 μέτρα πριν την περίφραξη και ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
6. Πινακίδα Ρ32 (με όριο ταχύτητας 50), 300 μέτρα πριν την περίφραξη και ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
7. Πινακίδα Κ20 400 μέτρα πριν την περίφραξη και ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
8. Πινακίδα Ρ36 200 μέτρα μετά το πέρας της περίφραξης και ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
9. Σε περίπτωση που χρειαστεί η παραπάνω σήμανση θα πυκνώσει καταλλήλως.

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα απαιτηθεί ο αποκλεισμός του αντίστοιχου ρεύματος κυκλοφορίας για τις εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες θα γίνονται σύμφωνα με την σχετική απόφαση 3, παρουσία αρχαιολόγου, διότι η περιοχή βρίσκεται εντός της Α΄ Ζώνης Αρχαιολογικού Χώρου Κνωσού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ