Μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν με την “Κοινωνική Κουζίνα Χανίων” και τη διακοπή λειτουργίας της, ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους Δημότες ότι για θέματα σίτισης και άλλων παροχών σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Δομή Παροχής βασικών αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχή συσσιτίου”.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2821 3 41 691-5.
Επίσης, στο Κέντρο Κοινότητος , από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στα τηλέφωνα 2821 3 41 688-9.
Αξίζει να τονιστεί ότι, ο Δήμος Χανίων πληροφορήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η λειτουργία αυτής της εθελοντικής δομής και είχε, από τότε, προτείνει, στα μέλη της “Κοινωνικής Κουζίνας Χανίων” να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα, την αξιέπαινη εθελοντική τους πρωτοβουλία.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος