Ομάν: Εννέα νεκροί και 28 τραυματίες από πυρά κοντά σε τζαμί

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, σκοτώθηκαν από την ανταλλαγή πυρών γύρω από ένα σιιτικό τέμενος της Μουσκάτ, στο Ομάν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι τρεις δράστες σκοτώθηκαν επίσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στην πλατφόρμα Χ, τέσσερα από τα θύματα ήταν πακιστανικής καταγωγής. Άλλοι 28 άνθρωποι, διαφόρων εθνικοτήτων, τραυματίστηκαν. Οι τέσσερις από αυτούς είναι αστυνομικοί ή διασώστες.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Από το Ισλαμαμπάντ, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ επιβεβαίωσε ότι τέσσερις Πακιστανοί είναι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης. Εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του στο σουλτανάτο του Ομάν και την πρόθεσή του να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στην έρευνα για το συμβάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ