Κοινωνικές δράσεις από τον Δήμο Χανίων

Βρεφονηπιοκόμοι των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Χανίων έφτιαξαν περίπου 700 χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα δοθούν μαζί με τα τρόφιμα τα οποία θα λάβουν από την επόμενη Δευτέρα για τις γιορτές οι δικαιούχοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα υπάρξουν γεύματα αγάπης, με δωρεάν φαγητό στο συσσίτιο της Σπλάντζιας για 230 άτομα.

Επίσης, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα γίνει διανομή δωρεάν κρέατος, πίτας και ειδών υγιεινής στους Ρομά των Χανίων, στο παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Σούδας.

Ακόμα, θα δοθούν προσωπικά δώρα στους άστεγους που φροντίζει ο Δήμος Χανίων, όπως, επίσης, στα παιδιά του ΚΑΠΝΚ (Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης), και στα κορίτσια της Στέγης Κοριτσιών Αγ. Νεκταρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος