Ηλιόπουλος: Μια ακόμη κοροϊδία το πενιχρό κουπόνι βενζίνης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στα καύσιμα. “Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη”, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι το κράτος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια ιδιωτών αλλά βγάζει και το ίδιο από αυτή την αισχροκέρδεια.

Όπως είπε, η κυβέρνηση με την άρνησή της να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, έφτασε να έχει υπερέσοδα 3,6 δισ. ευρώ στο εξάμηνο. “Το κουπόνι βενζίνης ήταν μια ακόμη κοροϊδία” είπε ο Ν. Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι “εξαιτίας του κ. Μητσοτάκη οι πολίτες πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη.

Όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: ” Το παρατηρητήριο τιμών καυσίμων της ΕυρωπαΪκής Επιτροπής, έδωσε την Ελλάδα ως τη χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ χαμηλότερους μισθούς από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες” και πρόσθεσε πως “αυτό σημαίνει πως το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μια ακόμη κοροϊδία” μιλώντας για το πρόγραμμα του Fuel Pass.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος