Δώδεκα μουσικά παραμύθια “ζωντανεύουν” στο Στούντιο E της ΕΡΑ

Δώδεκα μουσικά παραμύθια ζωντανεύουν -παρουσία κοινού- στο Στούντιο E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00, σε απευθείας μετάδοση από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Δώδεκα μουσικά παραμύθια “ζωντανεύουν” στο Στούντιο E της ΕΡΑΟ Παρασκευάς Καρασούλος μαζί με τον Γιάννη Βασιλόπουλο συνυπογράφουν τους στίχους των τραγουδιών του βιβλίου-cd «Ποιος μου χάλασε το τραίνο;».

Ο Γιώργος Ανδρέου (και η Δήμητρα Γαλάνη σ’ ένα τραγούδι) ανέλαβαν τη μελοποίησή τους, δημιουργώντας έναν παράξενο μουσικό κόσμο φανταστικών ηρώων και ιστοριών.

Ένας Ασχημοβάτραχος, ένα σκονισμένο μουσικό κουτί γεμάτο ευχές, το φάντασμα-φίλος της Δανάης, ένα παρατημένο Κουκλόσπιτο, οι τρελαμένες φούσκες, ένα εκνευρισμένο φεγγάρι που γίνεται ολοστρόγγυλο κάθε φορά που κλέβει γλυκά, το μαγικό κάστρο του Κουαντρό είναι οι επιβάτες αυτού του παράξενου τρένου.

Όταν χαλάει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, το τρένο αφήνει ελεύθερα τα παιχνίδια να αφηγηθούν τις παράλογες ιστορίες τους και να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο δικό τους παράλληλο σύμπαν.

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, ο Παρασκευάς Καρασούλος, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Γιώργος Ανδρέου (πιάνο), ο Στέργιος Γαργάλας (βιολί), ο  Δημήτρης Βουτσάς (τραγούδι), η Κορίνα  Λεγάκη (τραγούδι) και η Δήμητρα  Σελεμίδου (τραγούδι), προσπαθούν ν’ απαντήσουν στο βασικό ερώτημα «Ποιος μου χάλασε το τραίνο;».

Δώδεκα μουσικά παραμύθια “ζωντανεύουν” στο Στούντιο E της ΕΡΑ Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, αλλά με σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για τις δωρεάν προσκλήσεις, συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Παρουσίαση: Έλενα Διάκου


Info

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ώρα 13:00

«Ποιος μου χάλασε το τραίνο;»

Δώδεκα μουσικά παραμύθια ζωντανεύουν -παρουσία κοινού- στο Στούντιο E της ΕΡΑ

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος