Διήμερη επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη

Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σε λίγο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στην Τούμπα.

Στην ομιλία του αναμένεται να επαναλάβει ότι πρέπει να δυναμώσει η συμπόρευση με το ΚΚΕ. Αναμένεται να αναφερθεί και σε τοπικά θέματα, τονίζοντας ότι μεταξύ άλλων ότι οι Θεσσαλονικείς με το Flyover βιώνουν ότι προτεραιότητα στα μεγάλα έργα είναι τα συμφέροντα των μονοπωλίων και όχι οι ανάγκες του λαού. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αναμένεται να επισημάνει πως το Flyover πρέπει να σταματήσει τώρα, είναι ένα έργο αχρείαστο σε αυτή τη φάση, χωρίς προηγούμενη έγκαιρη μελέτη.

Νωρίτερα, ο ίδιος επισκέφθηκε την 8η Comic Con στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με το κινητό του ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε την εικαστική δράση με τίτλο «Και πάνω τους η μνήμη καίει», που συνδιοργανώνουν  η καλλιτεχνική ομάδα FireArt, η Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης (ΕΦΑΠΟΘ) και το ΥΠΠΟ στο Επταπύργιο. Μια δράση αφιερωμένη στην εποχή που το Επταπύργιο λειτούργησε ως φυλακή πολιτικών κρατουμένων και ως τόπος εκτέλεσης αγωνιστών.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νικητόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος