Θεσσαλονίκη: Αυστηροί έλεγχοι για την καταπάτηση του δημόσιου χώρου

Σαφάρι με την αστυνομία είναι σε εξέλιξη, με εντατικούς ελέγχους και επιβολή προστίμων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα με την αυξημένη κίνηση στους δρόμους, λόγω FlyOver, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας – Δημοτικών Κοινοτήτων & Γειτονιών, Κώστα Τσιαπακίδη.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε προ ημερών τους επιχειρηματίες για την πρόθεσή της να βάλει «τάξη», με τα τραπεζοκαθίσματα, δίνοντάς τους προθεσμία δύο εβδομάδων, ώστε να επιστρέψουν στην κανονικότητα της προ Covid περιόδου, διαμηνύοντας ισονομία για όλους και στις πράξεις και ότι τα περιθώρια ανοχής εξαντλήθηκαν για όσους συστηματικά παρανομούν,

Όπως τόνισε ο κ. Παναγιώτης Καρασαββίδης, Μέλος Δ.Σ Εστίασης και μπαρ Θεσσαλονίκης, οι επαγγελματίες είναι υπέρ του να γίνει μία νέα κανονιστική, ώστε να είναι ελεύθερος ο δημόσιος χώρος για τους πολίτες.

“Εμείς δεν θέλουμε να κλείσουμε τα πεζοδρόμια και να επικρατεί αταξία παντού… θα πρέπει ο νέος δήμαρχος να είναι το ίδιο απέναντι σε όλους τους επαγγελματίες, ώστε να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός”, είπε ο κ. Καρασαββίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος