ertnews.gr

Συναντήσεις Β. Κικίλια με τοπικούς φορείς στη Φλώρινα

05/02 09:59
Συναντήσεις Β. Κικίλια με τοπικούς φορείς στη Φλώρινα

Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. Ο κ. Κικίλιας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σωτήρη Βόσδου, τον δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη και τον δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Ο υπουργός συναντήθηκε στην ΠΕ Φλώρινας με επιχειρηματίες εστίασης και ξενοδοχειακών καταλυμάτων, συζήτησε μαζί τους, ενημέρωσε για τα προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης που σχεδιάζει και υλοποιεί το Υπουργείο.

Ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι η περιοχή έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης και προέτρεψε τους φορείς της περιφερειακής-τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τους ιδιώτες να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που αναμένονται το επόμενο διάστημα . Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο Αμύνταιο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη. Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Υπουργός συζήτησε και με εκπροσώπους του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Βεγορίτιδας. Ακολούθησε σύσκεψη με παραγωγούς τοπικών προϊόντων, στην οποία τονίστηκε η σύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Συναντήσεις Β. Κικίλια με τοπικούς φορείς στη Φλώρινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version