Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για διαφορετικά αδικήματα από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε συνολικά τρεις συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, για διαφορετικά αδικήματα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (9/6) στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 35χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος είχε στην κατοχή του (146) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων. Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Ακόμα, συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» στο κέντρο της πόλης, 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει μικρόδεμα ηρωίνης, μικρόδεμα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Τέλος, οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη νεαρού αλλοδαπού, που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς ομοεθνών του. Αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλλίων), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος