ΣΥΡΙΖΑ: «Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ” στην απανθρωπιά των “Πάτσηδων”»

«Τα κοράκια που υπηρετεί ο κ. Μητσοτάκης και νομοθέτησε για λογαριασμό τους δεν δίστασαν να πετάξουν από το σπίτι του με τη βία ηλικιωμένο ανάπηρο συμπολίτη μας στην Χαλκιδική, που έκανε το “έγκλημα” να μπει εγγυητής στο δάνειο του άνεργου παιδιού του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προστίθεται ότι «Μπορεί ο Πάτσης να έμεινε μετά τις αποκαλύψεις εκτός ΝΔ αλλά οι πάσης φύσεως “Πάτσηδες” αλωνίζουν και αυγατίζουν τα κέρδη τους πάνω στο κοινωνικό δράμα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών και των εξώσεων. Και την επόμενη ημέρα των εκλογών, αν επανεκλεγεί η ΝΔ και συνεχίσει την πολιτική της, μας περιμένει ένα τσουνάμι 700.000 πλειστηριασμών. Οι τραγικές εικόνες της Χαλκιδικής θα γίνουν καθημερινότητα. Γι’ αυτό στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ” στην αναλγησία και την απανθρωπιά. Η κοινωνία έχει ανάγκη ένα σχέδιο ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους, όπως αυτό που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Με προστασία της πρώτης κατοικίας και επιτέλους κανόνες στη λειτουργία των funds».

«Στο δίλημμα “Πάτσης ή Προστασία” ο ελληνικός λαός θα διαλέξει Προστασία. Στο δίλημμα “Μητσοτάκης ή Αλλαγή με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”, θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει την αλλαγή καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος