ertnews.gr

Στο ρελαντί πέρασε ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

03/03 20:04
Στο ρελαντί πέρασε ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη ρεβάνς με την Λαμία την οποία είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 5-2. Ο Νινούα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, στο 14’ καιο Τζέιμς ισοφάρισε για την ομάδα της Φθιώτιδας στο 47’.

Στο 10ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Σφιντέρσκι που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος. Τέσσερα λεπτά αργότερα (14’) οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) με το πλασέ του Νινούα μετά την πάσα του Καγκάβα. Στο 16’ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Πασχαλάκης αρχικά απέκρουσε το σου του Πίτι και στη συνέχεια είπε «όχι» σε πλασέ του Βασιλακάκη.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 43’ σε μαρκάρισμα του Τζέιμς στον Σφιντέρσκι, όμως ο Σβαμπ που εκτέλεσε νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουργκ σούταρε ψηλά άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46’) ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μιχαηλίδη που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στο επόμενο λεπτό (47’) η Λαμία ισοφάρισε (1-1) με κοντινή κεφαλιά του Τζέιμς.

Στο 66’ ο Θεοδωρόπουλος με εκτίναξη στο «παραθυράκι» απέκρουσε το σουτ του Λύρατζη και στο 87’ ο Λάμπρου πλάσαρε άστοχα στη τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Μουργκ

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Παλαβαντσβίλι, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπιάρνασον (75’ λ.τρ. Μπουλούλης), Γκαζαριάν (46’ Κωστίκα), Προβυδάκης (68’ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης (83’ Νικολόπουλος), Πίτι, Ρόμανιτς (46’ Σταμούλης).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80’ Κρέσπο), Μπάμπα, Νινούα (68’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (64’ Ελ Κανουρί), Καγκάβα, Μουργκ (80’ Κούτσιας), Τζόλης (65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version