Στάση Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό (video)

Στο Αγρίνιο σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Super League. Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού πέτυχε στο 6ο λεπτό ο Εντινγκά.

Υποτονικός ήταν ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος και το εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός καθώς εκτός από το γκολ που πέτυχε γρήγορα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά. Στο 6ο λεπτό ο Ιωαννίδης έδιωξε προς τα πλάγια το φάουλ του Αριγίμπι και ο Εντιγκά με ξερό μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Διούδη για το 1-0.

Στο 16’ σε μία από τις λίγες επιθέσεις των «πράσινων» στο πρώτο μέρος στο χλιαρό σουτ του Χουανκάρ ο Μαουρίσιο με προβολή έστειλε τη μπάλα στο τέρμα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 45’ με τον Ντίας (πρόλαβε ο Διούδης) και στη συνέχεια με τον Αριγίμπι στο 45’+2’ (πρόλαβε ο Μολό).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μεταμορφώθηκε έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς και έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους ψάχνοντας την ισοφάριση.

Στο 51’ το σουτ του Μολό κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 55’ ο Μελίσσας απέκρουσε σε κόρνερ το δυνατό, χαμηλό σουτ του Ιωαννίδη.

Ο κίπερ των γηπεδούχων ήταν σε μεγάλη ημέρα καθώς στο 61’ νίκησε σε τετ α τετ τον Ιωαννίδη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τσότσαλιτς έδιωξε πριν τη γραμμή το σουτ του Αϊτόρ.

Στο επόμενο λεπτό (62’) ο Μελισάς με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε την κεφαλιά του Ιωαννίδη, ενώ στο 67’ οι «πράσινοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Βιγιαφάνιες έδωσε με κεφαλιά-ψαράκι πάσα… πάρε-βάλε στον Ενγκμπακοτό και ο τελευταίος από ένα μέτρο και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο Διούδης στο 68’ απέκρουσε το σουτ του Τσιγγάρα σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, ενώ οι «πράσινοι» στα τελευταία ήταν φλύαροι και δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες: Εντινγκά, Βέργος – Βιγιαφάνιες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Βάντερσον, Εντινγκά (77’ Τζανακάκης), Ταχάρ (65’ Τσιγγάρας), Ντίας, Ντάλσιο (84’ Κωνσταντόπουλος), Αριγίμπι (84’ Αρσούρα), Καρέλης (77’ Βέργος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό (80’ Τζαβίδας), Βέλεθ, Καραγιάννης (83’ Αθανασακόπουλος), Χουάνκαρ, Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (73’ Μακέντα), Ενγκμπακοτό (83’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος