ertnews.gr

Σφράγισε την πρόκριση η Μπάγερν, η Τσέλσι τον πρώτο λόγο

23/02 23:56
Σφράγισε την πρόκριση η Μπάγερν, η Τσέλσι τον πρώτο λόγο

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League εξασφάλισε η Μπάγερν Μονάχου από το πρώτο μόλις παιχνίδι στο Ολίμπικο όπου συνέτριψε με 4-1 την Λάτσιο και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο Βουκουρέστι η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα με 1-0 και έγινε το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά:

Λάτσιο-Μπάγερν 1-4

Με φόρα μπήκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν στο Ολίμπικο θέλοντας να τελειώσει από το πρώτο ματς την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 9’ με τον… συνήθη ύποπτο Λεβαντόφσκι και στο 24’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μουσιάλα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος ανέβασαν το σκορ στο 0-3 με τον Σανέ στο 42’.Ο Ατσέρμπι με αυτογκόλ έκανε το 0-4 για την Μπάγερν στο 47’ και στο 49΄ο Κορέα μείωσε για την Λάτσιο στο 1-4.

Ατλέτικο-Τσέλσι 0-1

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς νίκησε στο Βουκουρέστι (γηπεδούχος η Ατλέτικο) με 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ζιρού στο 68’ που δίνει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στους «μπλε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version