Σ. Παπαδόπουλος στο Πρώτο: Σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης-Προσπερνάω τα περί διαγραφής (audio)

«Η τοποθέτησή μου στην βουλή έγινε αντικείμενο σχολιασμών που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ομιλίας μου. Θεωρήθηκε ότι ήταν αντίθετη με κινήσεις της ΚΟ και αυτό δεν προκύπτει από κανένα δεδομένο» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στην χθεσινή του ομιλία στην βουλή ο κ. Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι «κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν εκτός γραμμής, αλλά η γραμμή της ΚΟ ήταν να ζητήσουμε με την γραμματέα της, την κ. Γεροβασίλη και με τον υπεύθυνο τομεάρχη δικαιοσύνης, τον κ. Ξανθόπουλο, να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα για την αρχειοθέτηση των υποθέσεων Αβραμόπουλου και Γεωργιάδη. Ήταν αναγκαία κίνηση αυτή».

«Τα περί διαγραφής τα προσπερνάω, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει μια απόφαση κομματικού ή κοινοβουλευτικού οργάνου που να θέτει ζητήματα ότι μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος, συνεχίζουμε να βάζουμε ζητήματα αμφισβήτησης της απόφασης της δικαιοσύνης που βρίσκεται τώρα σε ευθεία απάντηση με το πολύ κρίσιμο θέμα της παραπομπής της κ. Τουλουπάκη, πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς για να απολογηθεί. Είναι τρομακτικό» υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος. Είναι σημαντικό ζήτημα, προσέθεσε, αφορά την δικαιοσύνη στο σύνολό της. «Δεν μπορεί τα στελέχη της ΝΔ και ειδικά ο κ. Γεωργιάδης να λέει ότι «θα καθίσω στο σκαμνί την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς» και να μην είναι αυτό ανάμειξη στην δικαιοσύνη ή να ονομάζουν το σκάνδαλο Νοβάρτις σκευωρία».

Ο κ. Παπαδόπουλος επανέλαβε την θέση του, ότι «δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η απόφαση της δικαιοσύνης όπως δεν μπορούν και τα στελέχη της ΝΔ να αμφισβητούν ότι η εισαγγελία κατά της Διαφθοράς έκανε πολύ καλά την δουλειά της, αρχειοθέτησε τους 7 από τους 10 φακέλους που είχε στα χέρια της στην βάση διάφορων καταθέσεων».

«Είναι σκάνδαλο και όχι σκευωρία η υπόθεση Νοβάρτις», επεσήμανε. «Είναι ένα μείζον σκάνδαλο αθέμιτου ανταγωνισμού και με ελληνική συμμετοχή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος