Πρίγκιπας Χάρι: Η ζωή στο Μπάκιγχαμ είναι σαν να ζεις σε ζωολογικό κήπο

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που τάραξε τα νερά και πάλι ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στο podcast του Dax Shepard αποκαλύπτει πως αντιμετώπισε τα προβλήματα ψυχικής υγείας και τη ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Αναλογιζόμουν ότι δεν τη θέλω αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ, δεν θέλω να το κάνω αυτό, δείτε τι συνέπειες είχε για τη μητέρα μου…. πώς θα μπορέσω ποτέ να συνέλθω, να παντρευτώ, να κάνω οικογένεια όταν γνωρίζω ότι θα ξανασυμβούν τα ίδια…», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέκρινε την εμπειρία του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, με το να «ζει σε ζωολογικό κήπο». Από τα 20 του, ένιωθε ότι δεν ήθελε να γίνει πρίγκιπας.

Σε μία αναφορά στον πατέρα του ο Χάρι είπε στον οικοδεσπότη του podcast «Armchair Expert» ότι ενώ δεν τον κατηγορεί, είχε αποφασίσει να αποφύγει τα ίδια λάθη με τα δικά του παιδιά.

«Όσον αφορά την πατρότητα, έχω βιώσει κάποιου είδους πόνο ή δυστυχία εξαιτίας του πόνου ή της δυστυχίας που ίσως ο πατέρας ή οι γονείς μου υπέφεραν. Θα φροντίσω να σπάσω αυτόν τον κύκλο.»

Ο Πρίγκιπας Χάρι έδωσε τη συνέντευξη για να προωθήσει το ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία με τίτλο: Το Εγώ Που Δεν Μπορείς Να Δεις – The Me You Can`t See με την Oprah Winfrey.

Πηγή: ΕΡΤ / Επιμέλεια: Ευδοξία Λυμπέρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος