Υπό τους ήχους κλασικής μουσικής σιτίζονται τα ζώα σε μία από τις πιο πρότυπες κτηνοτροφικές μονάδες, που παράγουν μοσχαρίσιο κρέας στο Μακροχώρι Ημαθίας.
Η σίτιση των ζώων γίνεται με αρωματικά φυτά καθώς εξασφαλίζει την καλή ποιότητα του κρέατος.
Ο νομός Ημαθίας καλύπτει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε προμήθεια βόειου κρέατος, που μαζί με την παραγωγή ροδακίνου θεωρούνται η κορωνίδα της τοπικής οικονομίας.
Η κτηνοτροφική μονάδα από την Ημαθία έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατατάσσεται σε μία από τις 50 καλύτερες ευρωπαϊκές μονάδες και επόμενος στόχος είναι η δημιουργία μονάδας μεταποίησης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ