Κόρινθος : Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι – Βοήθησαν κακοποιό να αποδράσει

Τρείς σωφρονιστικοί υπάλληλοι του σωφρονιστικού καταστήματος Κορίνθου συνελήφθησαν από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., επειδή φαίνεται πως προσέφεραν τη βοήθεια τους σε κακοποιό προκειμένου να αποδράσει.

Η απόδραση συνέβη νωρίς το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου, όταν ο κρατούμενος δούλευε εκτελώντας εργασίες ελαιοχρωματισμού στο σωφρονιστικό κατάστημα. Τότε ο 45χρονος κακοποιός πλησίασε την πύλη των φυλακών, πάτησε το μπουτόν και απέδρασε.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας στην Αθήνα και συνελήφθη από ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ.

Ο 45χρονος έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνος και εξέτιε ποινή κάθειρξης 45 ετών και 8 μηνών για απάτες, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού στο παρελθόν είχε πυροβολήσει αστυνομικούς της ΕΚΑΜ.

Η έρευνα συνεχίστηκε και διαπιστώθηκε ότι οι τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι του συγκεκριμένου Καταστήματος Κράτησης της Πελοποννήσου, παρείχαν συνδρομή έναντι αμοιβής σε απόδραση κρατουμένου, για αυτό και συνελήφθησαν για «δωροληψία υπαλλήλου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος