Κατερίνη: Ελεύθερος ο εκπαιδευτικός που φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικη πριν από 14 χρόνια

Array

Στην Κατερίνη, εν ενεργεία διευθυντής δημοτικού σχολείου κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας, πριν από 14 χρόνια. Ο εκπαιδευτικός απολογήθηκε σήμερα 14/4/2021, στον τακτικό ανακριτή Κατερίνης, για πλήθος αδικημάτων, σχετικών με την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και την απαγόρευση προσέγγισης της καταγγέλλουσας. Ο ίδιος κατά την πολύωρη απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Είχε προηγηθεί μήνυση σε βάρος του 60χρονου που κατέθεσε η 28χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία μάλιστα τυχαίνει να είναι και συγγενής του εξ αγχιστείας. Στον υπολογιστή του εκπαιδευτικού, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανηλίκους, στο οποίο απεικονίζεται και η καταγγέλλουσα.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι ανάστατη, καθώς, δεν είναι η πρώτη φορά που τους τελευταίους μήνες εμφανίζονται καταγγελίες για παρενοχλήσεις γενετήσιου χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος