Ισόπαλο το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (1-1) για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Βέλεθ στο 58’ και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 73’ με τον Γκαρσία.

Στο 14’ η πρώτη καλή στιγμή στο ντέρμπι για τους «πράσινους» όταν ο Μολό σούταρε έξω από τη περιοχή αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα (19’) η ΑΕΚ είχε καλή ευκαιρία με το σουτ του Σιμάνσκι που μπλόκαρε ο Διούδης.

Πιο δυνατά μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος και στο 58’ βρήκε δίχτυα όταν από φάουλ του Μαουρίσιο ο Νιάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πίσω και ο Βέλεθ με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει και στο 68’ ο Ανσαριφάρντ έκανε κεφαλιά αμαρκάριστος στη περιοχή αλλά ο Διούδης μπλόκαρε. Στο 69’ το σουτ του Καμπετσή έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι, ενώ στο 73’ η ΑΕΚ ισοφάρισε. Ο Γκαρσία από πάσα του Σιμάνσκι βγήκε στην αντεπίθεση, και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα απ’ τη γραμμή, για το 1-1.

Η «Ένωση» βρέθηκε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 83’ όταν ο Μάνταλος έκανε σέντρα-σουτ αλλά δεν υπήρξε συμπαίκτης του αποδέκτης για να τη στείλει στο τέρμα.

Τελευταία φάση για τον Παναθηναϊκό στο 90’ με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει δύσκολα το σουτ του Νιάς.

Διαιτητής: Γκιόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία)

Κίτρινες: Αλεξανδρόπουλος, Ενγκαμπακοτό, Μαουρίσιο, Μολό – Κρίστισιτς, Λόπες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (85’ Βιγιαφάνιες), Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό (78’ Καρλίτος), Καμπετσής, Ιωαννίδης (78’ Χατζηγιοβάνης).

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (67’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (90’+1’ Χριστόπουλος).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος