Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο άτομα για επεισόδιο έξω από σουβλατζίδικο

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό δύο υπαλλήλων και ενός θαμώνα κεντρικού σουβλατζίδικου του Ηρακλείου προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα της Τρίτης, 21 Μαρτίου.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να παρέμβουν στο επεισόδιο που προηγήθηκε έξω από το ψητοπωλείο, κοντά στην πλατεία των Λιονταριών, στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 49 ετών, οι οποίοι φέρονται, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και για άγνωστη αιτία, να επιτέθηκαν και να χτύπησαν μία Γεωργιανή, υπάλληλο του σουβλατζίδικου, ηλικίας 38 ετών, έναν ομοεθνή συνομήλικό της θαμώνα και έναν ακόμη 38χρονο εργαζόμενο της επιχείρησης, Αλβανικής υπηκοότητας, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Οι τρεις αλλοδαποί υπέβαλαν μήνυση σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι βρέθηκαν με χειροπέδες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση των θυμάτων και συγκεκριμένα της 38χρονης υπαλλήλου και του ομοεθνούς της θαμώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος