Ηράκλειο: Ενδοοικογενειακή βία και τις γιορτές – Τρεις συλλήψεις σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις

Δεν έλειψαν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ούτε τις ημέρες των εορτών. Μόνο χθες, οι αστυνομικοί του Ηρακλείου κλήθηκαν να παρέμβουν σε δύο διαφορετικά επεισόδια, ανάμεσα σε μητέρα και γιο, αλλά και εν διαστάσει συζύγους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και τρεις συλλήψεις.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας των Χριστουγέννων, όταν 49χρονος άνδρας, παρά την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία δεν έπρεπε να πλησιάζει την ηλικιωμένη μητέρα του, πήγε το σπίτι της 72χρονης γυναίκας και έκανε φασαρία. Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, την εξύβρισε και της προκάλεσε ζημιές στην αυλή του σπιτιού της. Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση φθοράς σε ξένη ιδιοκτησία και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Λίγο αργότερα, στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας, διαδραματίστηκε μία ακόμα πράξη ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε έναν άνδρα 54 ετών και την εν 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Οι δύο πρωταγωνιστές φέρονται να αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια και μηνύσεις, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο με χειροπέδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος