Η Lady Gaga συνεχάρη τον στυλίστα της ταινίας «House of Gucci» για την υποψηφιότητά του για Όσκαρ

Η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών μπορεί να προσπέρασε τη Lady Gaga και την ερμηνεία της στην ταινία «House of Gucci», αλλά η ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν φαίνεται να αγχώθηκε.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ 2022, η Lady Gaga με ανάρτηση στο Instagram συνεχάρη τον στυλίστα της ταινίας «House of Gucci» Φρέντερικ Ασπίρας για την υποψηφιότητά του στην κατηγορία Καλύτερο Μακιγιάζ & Χτένισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη για έναν άνθρωπο που αποκαλώ αδερφό μου, με τον οποίο συνεργάστηκα τα τελευταία 15 χρόνια» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram προσθέτοντας: «Ο Φρέντερικ ήταν μαγικός, ακριβής και αφοσιωμένος μήνες πριν από τα γυρίσματα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ετοίμαζε δεκάδες περούκες μήνες και μήνες και έκανε τουλάχιστον ένα χρόνο προετοιμασία. Είναι μια ζωντανή ιδιοφυΐα και Φρέντι, είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που απλά είμαστε κοντά στο ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη γενναιοδωρία του πνεύματός σου. Συνέχισε να δείχνεις το καλλιτεχνικό σου DNA, το σχέδιό σου, το όραμά σου και τη βαθιά σύνδεση σου με την οικογένειά σας που σε οδηγεί στην αριστεία. Σ’ αγαπώ, σε υποστηρίζω. Και σε όλους τους υποψήφιους φέτος, συγχαρητήρια σε όλους σας».

Εκτός από την υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερο Μακιγιάζ & Χτένισμα, η ταινία «House of Gucci» δεν διεκδικεί άλλο Όσκαρ.

Η Lady Gaga ήταν υποψήφια τρεις φορές για Όσκαρ, μεταξύ άλλων και Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο φιλμ «A Star Is Born» και κέρδισε τρόπαιο για το τραγούδι «Shallow» από την ταινία.

Ο Φρέντερικ Ασπίρας από τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ είναι ο δεύτερος Αμερικανός με καταγωγή από την Ασία που είναι υποψήφιος για το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Μακιγιάζ και Χτένισμα.

Ο γεννημένος στην Ιαπωνία Αμερικανός καλλιτέχνης ειδικού make-up και οπτικών εφέ, Καζουχίρο Τζούτζι ήταν υποψήφιος και κέρδισε για το έργο του στις ταινίες «The Darkest Hour» και «Bombshell».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος